Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy są jeszcze darmowe SM ?

Thersu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Działają jeszcze darmowe sm ? nie chce kurde wklejonego linku i masz se szukaj gdzie pewnie nie działa. Szukam konkretnego programu i jak to zrobić żeby mieć darmowe sm a nie spis z 11231239012 programami i szukaj sobie ...

Także jakby ktoś podesłał mi link gdzie jest program pewny na którym dam rade zrobić 32 sm(tyle potrzebuje :P) . To czekam na odp, a i jeszcze mam 1 pytanie w programie OpenVPN klikam connect a po chwili jest że z tą siecią failed, i tak ciągle, jakieś rady albo dajcie program działający.

League Of Legends :)

Opublikowano

Logujesz sie na www.metin2.pl następnie wchodzisz w zakładke [itemShop], później w [Kup smocze monety], następnie w [Zdobądź Więcej Smoczych Monet] tam wybierasz ktoras z ofert wypelniasz np. ankiete i cieszeysz sie z 100% darmowych SM :)

Pomogłem daj like ;)

Opublikowano

Szukasz zwyklego programu do zmiany ip, np aol, hidemyip. Zmieniasz i wchodzisz na metin2.pl, sponsorpay i wypelniasz. Nie ma sprawdzonych reklam. Raz dochodzi raz nie. Najlepiej brac reklamy tansze. Te 70Sm najczesciej nie dochodza.

kochamplastik.png
Opublikowano

Dziala, ale strasznie neta muli i nie oplaca się, juz bradziej na Aolu bym radził. Gdzies widzialem topic gdzie jeszcze inny program byl, jak znajde to dam edit.

Takie moje pytanie, w jakim stopniu jest się narażonym na bana za tego rodzaju zrobkek SM?

Opublikowano

Dziala, ale strasznie neta muli i nie oplaca się, juz bradziej na Aolu bym radził. Gdzies widzialem topic gdzie jeszcze inny program byl, jak znajde to dam edit.

Takie moje pytanie, w jakim stopniu jest się narażonym na bana za tego rodzaju zrobkek SM?

Małe prawdopodobieństwo otrzymania bana gdyż zmieniasz tylko ip.

Do takiej zmiany ip możesz użyć np. programu HideMyIP

A zdobywanie sm jak ktoś Ci opisał wchodzi na metin2.pl ->IS->Zdobądź SM-> Wypełniasz reklamy.

Tutaj znajdziesz więcej sposobów na zdobycie darmowych sm.

Szczerze z nich nie próbowałem więc nie mam zamiaru polecać Ci pierwszego lepszego gdyż to mijałoby się z celem.

http://www.mpcforum.pl/topic/264856-spis-wszystkich-poradnikow-o-darmowych-sm-aolu-reklamach/

A gdybyś korzystał z SuperRewards to sposób na ominięcie bana :

http://www.mpcforum.pl/topic/710127-tut-ominicie-bana-na-super-rewands/

Pozdrawiam,może się przydać :)

Opublikowano

Nie będe ci dawać linku....

Ściagnij aola, zrób konto..

zmien ip na amerykańskie i przez stronke metin2.pl po zalogowaniu wykonuj reklamy różnego typu od SponsorPay.

Pomocnik
Opublikowano

Co prawda sytuacja sie zmienila troszke, ale te 32 SM spokojnie zaladujesz przez Super Rewards. Sciagnij aol'a i jazda :)

wolf-of-wall-street-leonardo-dicaprio-sl

Odwiedziłem Hades jak Achilles i znów wracam
nie mam słabych punktów bo mnie zanurzyli w adidasach

Opublikowano

Mi HideMyIp 2009 działa i mam amerykańskie ankiety ( w sumie to miałem bo już na globalach rzadziej tego używam ).

Szczerze to polecam jedynie HideMyIp i możesz spróbować proxy. Bo na HideMyIp 2009 przynajmniej nie ma wysokiego pingu, a na programie np AOL i (coś tam shield) to są ogromne pingi (ja miałem 350ms-500ms, a na hidemyip mam 50ms)

SM na pewno są i będą :D

photo261314.png

Opublikowano

Jest dużo sposobów na darmowe SM, ale są one strasznie pracochłonne i wymagają poświęcenia niemałej ilości czasu.

Opublikowano

Darmowe SM masz na stronie głównej metka wchodzisz doładuj SM i tam masz zdobądź darmowe SM !

249749950513365bcdea3d.jpg 

DAJ + TO NIE BOLI ...

Opublikowano

Wątpię, że jest coś takiego jak darmowe SM, te strony i ich założyciele nie są aż tak głupi :)

Co do tego całego ' darmowego sm ' na YT, to jest to zwykły fotomontaż :P

Opublikowano

Jeżeli chodzi o metka Globala napisane jest jak wół bierzesz Doładuj SM i tam masz Więcej SM wybierasz darmowe i jedziesz ... Nie widzę powodu żeby ściągać programy

Wątpię, że jest coś takiego jak darmowe SM, te strony i ich założyciele nie są aż tak głupi :)

Co do tego całego ' darmowego sm ' na YT, to jest to zwykły fotomontaż :P

:) No co ty nikt by się niedomyślił , że to fotomontaż mamy 2013 rok nie 2007

249749950513365bcdea3d.jpg 

DAJ + TO NIE BOLI ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...